Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling | Gratis levering bij bestellingen boven € 50

Het belang van persoonlijke opbergruimte

In een nieuwe werkwereld met een focus op hybride werken, samenwerkingshubs en flexwerken, worden veel kleine bedrijven geconfronteerd met de vraag van werknemers: zonder bureau, waar laat ik mijn spullen?

Een van de grootste uitdagingen die werknemers het afgelopen jaar consequent hebben gemeld, is de strijd om zich verbonden te voelen of deel uit te maken van een organisatie wanneer ze op afstand werken. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om jouw collega’s weer welkom te heten en hen het gevoel te geven dat ze bij de organisatie horen.

Vroeger hadden velen van ons een ladeblok of iets dergelijks, met verschillende lades (die onvermijdelijk gevuld raakten met overtollig briefpapier, eindeloos papierwerk en, laten we eerlijk zijn, snacks), en was het geen probleem om een jas of sjaal achter te laten op een krukje, of een paar schoenen onder het bureau – omdat je morgen toch weer op dezelfde plek zou gaan zitten.

Dat zal waarschijnlijk niet het geval zijn – en dat is geen slechte zaak. Een opgeruimde werkplek betekent helderder denken en een hogere productiviteit, en een opgeruimd bureaubeleid is ook vanuit het oogpunt van veiligheid een goede praktijk.

Persoonlijke bezittingen zijn echter ongetwijfeld belangrijk. Dus hoe kan je je collega’s een gevoel van saamhorigheid geven en een plaats om hun spullen op te bergen in de nieuwe kantooromgeving?

Mensen zijn gewoontedieren, dus het hebben van een persoonlijke opbergruimte, in een gedeeld kantoor, helpt bij het bevorderen van dat gevoel van erbij horen als onderdeel van iets groters. Het hebben van vertrouwde en nuttige ‘dingen’ om hen heen of in de buurt helpt hen om zich comfortabel en gelukkig te voelen, wat – uiteindelijk – bijdraagt aan een productieve omgeving.

Er is ook een praktisch element. Voor actieve pendelaars is het handig om op het werk andere kleren op te bergen; voor sommigen is een kant-en-klaar zakenjasje voor formele vergaderingen verstandig; en voor de meesten is het opbergen van een regenjas of benodigdheden voor een bureau-ontbijt een pluspunt.

Een manier om slim over opbergruimte na te denken is doortastend te zijn: je zou opbergruimte kunnen creëren die je helpt om je ruimte opnieuw te gebruiken – langs muren lopen, een bestaande nis omvormen, of fungeren als scheidingswand of als zitplaats voor vergaderingen of bijeenkomsten.

Door je collega’s een stalen kastje te geven, hebben ze het voordeel dat ze weten dat hun essentiële ‘spullen’ op hun werk liggen te wachten, terwijl jij nog steeds de flexibiliteit hebt om je ruimte van dag tot dag anders te gebruiken met meer doel en functionaliteit.

Je kunt ook opbergruimte in je gedeelde ruimtes inbouwen – je hebt alleen meubels nodig waarmee je een beetje creatief kunt zijn. Een leuk idee is om praktische opbergruimte, zoals a href=”https://bisley.nl/product-categorie/lockers/lockers-enkel-compartiment/”>CLK Lockers en Essential Lodges, te combineren met presentatie-elementen voor werk of materialen die je collega’s eraan helpen herinneren waar het merk waar ze deel van uitmaken om draait.

Als je liever een meer traditionele persoonlijke werkplek-en-opslag in één houdt, maar wel wil moderniseren, kan investeren in een enkele Kubus lockers een goede manier zijn. Dit betekent dat wanneer collega’s langskomen voor ad-hocvergaderingen of samenwerkingssessies, ze hun jassen, tassen of lunchboxen bij de hand kunnen houden voor wanneer ze ze nodig hebben, zonder het kantoor of de vergaderruimte te ontsieren.

De opkomst van persoonlijke opbergruimte is een speerpunt in elk modern kantoor, en is van vitaal belang voor het creëren van een positieve en stimulerende werkplek, waar iedereen zijn eigen speciale ruimte heeft die persoonlijk is voor hen en hen het comfort geeft dat ze erbij horen.

Van traditionele stalen CLK lockers tot blokken van Essential Lodges Bisley’s persoonlijke opslagruimte is ontwikkeld om jou en je collega’s een gerust gevoel te geven, zodat jij je kunt focussen op de wetenschap dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf hebben wij een oplossing die goed past bij uw werkomgeving, van kleine locker cubes die aan de muur kunnen worden bevestigd tot rijen van kolom lockers en lodge kasten om een hele lading persoonlijke spullen in op te bergen. Wij bieden een ruime keuze zodat je je lockers en lodges kunt afstemmen op de huisstijl van je bedrijf of je persoonlijke stijl. Ontdek nu ons aanbod van persoonlijke opbergmogelijkheden.

Gerelateerde verhalen

/

3 TIPS VOOR HET VERFRISSEN VAN JE WERKPLEK

Lees meer

Real spaces /

Bisley wint Fabrikant van het Jaar bij de Mixology Awards 2021

Lees meer

Real spaces /

Het belang van persoonlijke opbergruimte

Lees meer

Small Business /

Thuiswerken en welzijn

Lees meer