Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling | Gratis levering bij bestellingen boven € 50

Bisley wint Fabrikant van het Jaar bij de Mixology Awards 2021

Het is ons gelukt! Wij zijn de trotse winnaars van de prijs Fabrikant van het Jaar op de prestigieuze Mixology Awards 2021.

De ceremonie, die plaatsvond in Evolution London, is een eerbetoon aan de allerbeste projecten, producten en mensen op het gebied van commerciële interieurinrichting. Het jaarlijkse evenement is een erkenning voor allerlei bedrijven die het hele jaar door keihard hebben gewerkt aan het creëren van innovatieve en stijlvolle oplossingen om van de werkruimte een bloeiende maar comfortabele omgeving te maken.

Bisley is er trots op al meer dan 80 jaar een formidabele reputatie te hebben opgebouwd in het ontwerpen van stalen en houten meubelen van de allerhoogste kwaliteit – allemaal vanuit onze state-of-the-art productiefaciliteit in Newport – met export naar meer dan 50 landen over de hele wereld.

We zijn verheugd dat dit op zo’n prestigieus niveau is erkend door de Mix Interiors Awards 2021. Richard Costin, CEO van Bisley zei; “Tijdens de lockdown hebben we ons bedrijf geëvalueerd, onze verkoopkanalen, hoe de economie zou reageren, en hoe het bedrijfsleven en de werkomgeving zouden kunnen veranderen.”

“We hebben een aantal initiatieven opgezet voor kleine groepen binnen Bisley, waarbij we gebruik maakten van hun vaardigheden en hen uitdaagden om nieuwe producten te ontwikkelen, nieuwe verkoopkanalen te vinden en deze initiatieven te vermarkten bij nieuwe mensen om zo ons bedrijf te beschermen. Deze initiatieven brachten onze mensen samen op een manier die we nog nooit eerder hebben gedaan. Ik ben zo blij om deel uit te maken van dit werkelijk fantastische bedrijf met zoveel briljante mensen. De afgelopen 18 maanden zijn voor velen van ons een uitdaging geweest en ik wil onze klanten, dochterondernemingen en ons personeel persoonlijk bedanken voor hun steun, loyaliteit en inzet.”

Gerelateerde verhalen

/

3 TIPS VOOR HET VERFRISSEN VAN JE WERKPLEK

Lees meer

Real spaces /

Bisley wint Fabrikant van het Jaar bij de Mixology Awards 2021

Lees meer

Real spaces /

Het belang van persoonlijke opbergruimte

Lees meer

Small Business /

Thuiswerken en welzijn

Lees meer