5% korting bij aanmelden nieuwsbrief |  Gratis levering bij bestellingen boven € 50

Retourneren en terugbetalen

We hopen dat je nieuwe Bisley meubilair je bevalt, maar mocht je het toch niet meer willen hebben of je bent van gedachten veranderd, dan is dat geen probleem. Je kunt jouw artikel(en) binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons retourneren. Om in aanmerking te komen voor een retourzending en terugbetaling, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Neem contact met ons op om een retourzending aan te vragen.

Als het product niet in de oorspronkelijke staat aan ons wordt geretourneerd, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn, zullen wij naar eigen inzicht slechts een gedeeltelijke terugbetaling of geen terugbetaling aanbieden.

Als je een artikel moet retourneren omdat het defect of beschadigd is tijdens het transport, zijn er voor jou geen kosten voor het retourneren/ophalen. Als je een meubelstuk wilt retourneren omdat je het niet meer wilt hebben of van gedachten bent veranderd, gelden de onderstaande kosten. De kosten van het ophalen brengen wij in mindering op je totale terugbetaling.

Retourneer/ophaalkosten op basis van de prijs van je meubelstuk:

Tot € 300: € 30
€ 301 – € 400: € 39
€ 401 – € 500: € 44
>€ 500: € 50

Bovengenoemde prijs is voor eventuele kortingen of promoties. Als je meer dan één artikel van een bestelling wilt retourneren, zijn de retourkosten gebaseerd op het hoogst geprijsde artikel.

Als je een accessoire aan ons wilt retourneren, vragen we dat deze worden geretourneerd via het postkantoor of een dienst van jouw keuze waar je in aanmerking komt voor de portokosten.

Neem contact met ons op om een retourzending aan te vragen.

Om een retour aan te vragen kan je contact met ons opnemen en wij helpen je graag verder. Zodra je gegevens zijn ontvangen, zullen wij adviseren over de methode voor het terugzenden.

Meubels worden opgehaald door onze koerier partner. Wij vragen dat accessoires naar ons worden teruggestuurd via een service van uw keuze, bijv. PostNL.

Wij stellen je op de hoogte zodra wij je artikel(en) terug hebben ontvangen en mits deze in originele staat zijn, zullen wij je terugbetaling verwerken. Houd rekening met maximaal 14 dagen vanaf onze bevestiging van de restitutie voor het geld om terug te verschijnen op je bankrekening.

Wij gebruiken gespecialiseerde verpakking en meubilair koeriers om ervoor te zorgen dat de producten aankomen in perfecte staat. Echter, in de ongelukkige situatie dat je bestelling beschadigd of defect aankomt, gebruik dan ons contactformulier om ons een foto van het product te sturen, en een lid van onze klantenservice zal je adviseren over de beste oplossing, met inbegrip van terugbetaling, vervanging of reparatie opties.

Als je de bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij lossen het voor je op. Vermeld je ordernummer als je contact met ons opneemt.

Zodra wij jouw terugbetaling hebben verwerkt, zal er binnen 14 dagen een tegoed op jouw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze worden gestort.

Zodra wij je annulering of retourzending hebben ontvangen, stort Klarna het saldo binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Als je je bestelling met een creditcard hebt betaald, wordt het bedrag teruggestort op je Klarna-account. Als je account uitloopt op een tegoed, kun je dit gebruiken voor toekomstige aankopen, of je kunt vragen om het terug te storten op je kaart door contact op te nemen met de Klarna klantenservice.

Het kan tot 14 dagen duren nadat we je terugbetaling hebben bevestigd en verwerkt, voordat het geld op je bankrekening staat. Als je nog steeds je terugbetaling niet hebt ontvangen, contacteer ons dan zal ons team helpen om dit op te lossen.

Heb je nog hulp nodig?

Klik hieronder om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.