Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling | Gratis levering bij bestellingen boven € 50

BOB

Think it. Click it. Love it.
Bekijk BOB

BOB Kits

BOB losse units

BOB accessoires

Think it. Click it. Love it.

BOB van Bisley is een prachtig, handgemaakt, magnetisch en modulair opberg- en displaysysteem waarmee je jouw ruimte naar wens kunt inrichten. Het hoogwaardige multiplex en strakke ontwerp zorgen voor kwaliteit. Met het unieke magnetische systeem kun je eenvoudig klikken en draaien om jouw eigen configuratie snel samen te stellen..

Flexibel, innovatief ontwerp

Het flexibele, innovatieve ontwerp van BOB, ontwikkeld in samenwerking met de gerenommeerde ontwerper Paul Kelley en de ongeëvenaarde expertise van Bisley op het gebied van opbergen, maakt gebruik van een eenvoudig magnetisch systeem om elke BOB-eenheid met elkaar te verbinden. Dit resulteert in een moeiteloos verwisselbaar systeem dat jouw kijk op opbergen zal veranderen.

Ontdek BOB

Paul Kelley

Paul Kelley is een bekroonde Britse ontwerper die zijn opleiding volgde aan het London College of Furniture. Na zijn studie heeft hij zich de afgelopen 10 jaar beziggehouden met het ontwerpen van interieurs. Zijn werk is wereldwijd tentoongesteld en hij heeft meerdere prijzen gewonnen. Hij heeft ook op maat gemaakte stukken ontworpen voor merken als Paul Smith, Fendi en BMW.

Het idee voor BOB ontstond uit Pauls passie om een ontwerp te creëren dat de tand des tijds zou doorstaan. Na het succes van zijn magnetische koperen kubussen, begon hij te experimenteren met multiplex vanwege de tijdloze esthetiek en duurzaamheid ervan. Dit leidde uiteindelijk tot de geboorte van BOB. In samenwerking met Bisley heeft Paul een ontwerp klassieker gecreëerd met een lange levensduur als kern.

Bouw je eigen BOB en pas hem aan

BOB is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met zijn prachtig zichtbare randen en klassiek witte afwerking voegt BOB een vleugje stijl toe aan elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar opslag, een displayruimte of een subtiele ruimte-indeling, BOB biedt de mogelijkheid om je eigen unieke configuratie te bouwen en aan te passen, zodat je jouw persoonlijkheid kunt laten zien.

Bouw jouw BOB