5% korting bij aanmelden nieuwsbrief |  Gratis levering bij bestellingen boven € 50

BOB

Think it. Click it. Love it.
Bekijk BOB

BOB Kits

BOB losse units

BOB accessoires

Think it. Click it. Love it.

BOB by Bisley is een prachtig, handgemaakt, magnetisch, modulair opberg- en displaysysteem waarmee je kunt klikken en draaien totdat je je ruimte naar wens hebt ingericht. Door de combinatie van hoogwaardige kwaliteit multiplex en een perfect strak ontwerp, wordt iedere BOB unit aan elkaar bevestigd door middel van een uniek magnetisch systeem, waardoor jij je eigen configuratie kunt samenstellen in een snelle klik en draai.

Flexibel, innovatief ontwerp

De visie van de bekroonde ontwerper, Paul Kelley, in samenwerking met Bisley’s ongeëvenaarde expertise op het gebied van opbergen, elke BOB unit is aan elkaar bevestigd met een eenvoudig magnetisch systeem, wat resulteert in een moeiteloos verwisselbaar systeem dat de manier waarop je denkt over opbergen zal veranderen.

Ontdek BOB

Paul Kelley

De bekroonde Britse ontwerper Paul Kelley studeerde aan het London College of Furniture en bracht de volgende 10 jaar door met het ontwerpen van interieurs. Hij stelde zijn werk wereldwijd tentoon, sleepte meerdere prijzen in de wacht en creëerde stukken op maat voor Paul Smith, Fendi en BMW.

Het idee voor BOB kwam voort uit Pauls passie om een stuk te ontwerpen dat trends overstijgt. Na het succes van zijn magnetische koperen kubussen, experimenteerde hij met multiplex, bekend om zijn tijdloze esthetiek en sterkte, en hieruit werd BOB geboren. Paul en Bisley hebben een design klassieker gecreëerd, met een lange levensduur als kern.

Bouw je BOB, en pas hem aan

Met prachtig zichtbare randen en afgewerkt in klassiek wit, is BOB een prachtige aanvulling op je ruimte. Perfect voor opslag, display of subtiele ruimte-indeling, je kunt je BOB op jouw manier bouwen, en aanpassen om je persoonlijkheid naar voren te brengen.

Bouw jouw BOB